torstai 5. tammikuuta 2012

Joulun jälkeisiä tunnelmia

Toivottavasti kaikilla meni uusi vuosi hyvin<3 Meillä ainakin meni :) Siiri ei juuri ollenkaan säikkynyt raketteja. Vähän kuunteli pihalla, että mikä se poksahtelee, mutta eipä tuo tainnut pahemmin pelätä kun tarpeiden tekokin onnistui pihalla ja lenkillä käyminen. Uuden vuoden päivänä käytiin oikein pitkällä lenkillä, ja loppumatkasta huomasi jo, että taitaa alkaa poweri loppua neitillä, ja kotiin päästyämme Siiri rupesikin heti nukkumaan :)

Maanantaina oltiin menossa Siirin kanssa ottaa 4-rokotetta + rabiesta, mutta tulikin hieman mutkia matkaan. Pyysin eläinlääkäriä kattoo Siirin silmät, kun ne on ollut vähän punaset ja tullut vihertävää rähmää, ja niinhän siellä oli lievä sidekalvontulehdus :( Hän suositteli, että ei anneta rokotetta vielä, koska on toinen tulehdus käynnissä, niin voi olla ettei muodostu niin vahvat vasta-aineet rokotteesta. No näin teimme, että rokotus jäi antamatta, sillä onhan Siirin terveys tärkein, mutta eipä oo nyt sitten menemistä sunnuntain Match-shown :( Kyllähän tuo vähän harmittaa kun seuraava on vasta huhtikuussa.. No nyt Siirillä on sitten silmätippoja, joita pitää laittaa aamuin illoin. Onneksi ne on tehonneet tosi hyvin, eikä rähmää ole maanantain jälkeen tullut ja punoituskin on vähentynyt lähes kokonaan. Eläinlääkäri sanoi, että ei pitäisi olla enää muutaman päivän päästä tarttuvaa, joten pystyy toisia koiria kumminkin jo nyt loppuviikosta näkemään :) Meillä onkin huomenna tarkoitus kokoontua pienellä (alle 10koiraa) joukolla ihan meidän lähettyville ja lähetään porukalla metsään, että koirulit pääsee temmeltämään oikein kunnolla! Huippua! :)

Lupasin viime postauksessa, että kerron seuraavaks vähän joululahjoista. Itse sain mm. kovasti himoinneeni puuvillasatiinilakanat, yökkärin, ihanat pehmosukat, lahjakortteja ja muuta pientä kivaa :) Siiri sai äitini ystävältä kaksi luuta, joiden ympärillä on pekonit (Siiri tykkäs namnam), mun parhaalta ystävältäni sellaisia herkkukenkiä ja itse ostettiin sille sellaisia pikkunameja koulutukseen, jäniksen korva (miedompaa pennuille kuin possu), naudanmahalastuja ja sellanen luu jonka sisällä on jotain härkää. Joulun jälkeen ostin lahjakortilla sellasen jänislelun, jossa ei oo täytettä, mutta on kaksi vinkua. Siirillä on myös sellanen pienempi majava, mutta sen vingut hajos puolen tunnin päästä.. Se tykkää retuuttaa niitä kuin mikäkin terrieri :D

Käytiin viime perjantaina kattomassa äitin kaa epävirallisia agilitykisoja. Raahasin Jussinkin tällä kertaa mukaan ;) Oli taas niin huippua kattoo kun koirat pinkoo siellä. Ja hauskaakin, kun jotkut koirat niin innokkaasti olisivat mieluummin menneet tuomaria ja yleisöä tervehtimään!

Tässä Siiri koittaa avata mun bestiksen antamaa lahjaa (höppänällä kesti vähän aikaa hokasta jutun juju)


Jussi kiusaa laserilla Siiriä
ps. mulla on ihan ÄLYTÖN himo saada nämä:pinkki heijastinliivi

mustat Hurtan ulkoiluhousut


Molemmat on niiiiiiin ihania mutta NIIIIIIIIIIIIIN KALLIITA !!! :( Pitää laittaa mietintämyssyyn...
2 kommenttia:

  1. Ihana blogi. Ihan sattumalta löysin <3
    Luin kaikki ihan alusta asti jaja mäki oon himoinnu tota liiviä jo vähän aikaa :D

    VastaaPoista
  2. voi kiitos :) joo toi on aivan IHANA mutta niin älyttömän kallis, 90e !!!! :(

    VastaaPoista