tiistai 27. joulukuuta 2011

päivitystä vihdoin !

Hehheh, onpas tuota aikaa kulunut viime päivityksestä.. semmoset 3 viikkoa. Ehkä mä laitan sen työn piikkiin, tai laiskuuden tai molempien? No kyllä mä eilen sentään päivitin blogin ulkoasun ;)

Eipä tässä joulukuussa ole oikeastaan mitään erikoista tapahtunut. Rytmi on ollut melkein sama joka päivä: aamulla koiran kanssa touhuamista, omien asioiden hoitamista, syömistä ja sit töihin. Illalla ei oo oikeen jaksanut enää mitään päivityksiä tehdä vaan oon vain dataillut silmät ristissä. Nyt kun työt ja kaikki jouluhässäkkä on ohi nii jaksaa ja on aikaa taas tähänkin hommaan panostaa :)

Ollaan Siirin kanssa opeteltu lisää temppuja. Nyt onnistuu aikaisemmin mainittujen lisäksi jo kieriminen, tassun anto ja maasta/istumasta seisomaan siirtyminen :) Sisäsiisteydessäkin ollaan jo edistytty niin, että molemmat tarpeet tulee aamuisin ulos. Kakkelit sitten muuten tulee yleensä sisälle ja vielä niin, että kun just tullaan ulkoa (!!!!) nii neiti kipittää tekee alustalle kakat :( niitä kun ei millään voinut tehdä hetki sitten ulos :D

Jouluna meillä täällä oli myös chihuahua nimeltä Amadeus. Se on hirveen ujo, mutta näytti kyllä tarvittaessa Siirille kuka se pomo täällä on :) Vaikka ne ei nyt hirveenä yhdessä leikkineetkään, niin samassa huoneessa oleminen ei ollut mikään ongelma. Siiri järsi luuta ja Amadeus kyhnötti vähän matkan päässä. Olivat ehkä maailman suloisin näky kun molemmat hyppäsivät portaiden päässä olevan portille, jotta näkisivät meidät kun mentiin alakertaan syömään.
Illalla kun porukalla pelailtiin lautapelejä olohuoneessa niin voi että sitä ihanuutta kun Amadeus tuli mun syliin nukkumaan ja Siiri nukkui jalkojen välissä <3 Molemmat ovat sellaisia rakkauspakkauksia!<3
Leikkasin äsken Siiriltä kynnet ja harjasin turkin. Neiti osaa jo hienosti pysyä sylissä, kun kynsiä leikataan. Saattaa se välillä vähä koittaa lähteä pois tai mönkii muuten vaan, mutta kun hieman komentaa nii pysyy sitten paikallaan :) Ei oo vielä ennen harjaan jäänyt kun ehkä muutama haituva, mutta nyt oli koko harja ihan täynnä karvaa voi eeii ! Mun punainen sohvakin on saanut uutta kuvitusta kiitos neitin karvojen, kun kiehnää siinä vähän väliä ;)

Sunnuntaina 8.1 olisi Match-show, johon olisi Siirin kanssa tarkoitus mennä. En ite uskalla mennä kehään, mutta onneksi kokemusta omaava kaveri on lupautunut esitellä Siirin kun mä jänistän.. Hän myös teippasi Siirin korvat perjantaina kun ne taas nousivat. Ne siis nousi ekan kerra ehkä kuukausi sitten mutta ne laskeutui takaisin täydellisiksi. Nyt ne ryökäleet ponnahti taas pystyyn nii pistettiin teipeillä kii :) Pitää koittaa nyt tässä kasvun aikana saada ne rotumääritelmän mukaisiksi, mutta jos ne eivät ole pysyäkseen, niin sitten ei. Ei mua haittaa jos ei päästä näyttelyissä etenemään, koska toisen korvat eivät ole sellaiset kun vaaditaan. Siiri on silti yhtä rakas<3 Pitää nyt vaan yrittää kun on siihen mahdollisuus.

Hehe. Aloitin tän postauksen kirjottamisen joskus klo 14 aikoihin, mutta meille tuli tossa 15 aikoihin imurimyyjä. Kivasti laitoin hänet imuroimaan mun petauspatjan ja edellä mainitsemani koirankarvoja täynnä olevan sohvan. Nyt on puhdas petari ja sohva! :D

Vielä liitän kuvat ja sitten pakko mennä syömään kun aamupalan viimeksi olen syönyt :( Voisin illalla laittaa vielä videoita kun Siiri avaa joululahjojaan ja muutenkin tehdä pienen joululahjapostauksen jos vaan sähköt pysyy talossa. On nimittäin sellanen myrsky tuolla ulkona, että valot välkkyy vähän väliä ja ties vaikka sähköt menee kohta tai puu kaatuu niskaan. Tässäpä kuvia Siirulista.

Siiri nukkuu omalla tyylillään...

Vinkeenä kynsien leikkuun jälkeen
Onko toinen vähän suloinen<3


2 kommenttia:

 1. Kiva blogi! Mukavaa lukea muidenkin ensikokemuksia, kotona kun tuhisee eka oma koira 13 viikkonen Kira-sheltti.
  Ootko kokeillu korviin glyserolia? Meidän kasvattaja anto tällasen vinkin ja ihan loistavasti toimii ainakin meillä, Kira kun on myöskin kevytkorvainen typykkä. :) Kivempi vaihtoehto kun teippaus tai liimaus omasta mielestä.
  Apteekista siis glyseroli-pullo ja sitä hierotaan korvan sisäpintaan siihen ylös (mistä tulee se "taitos") ja talkkia päälle, että ne ei kaheesti sotke paikkoja.

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :) Aivan ihana söpöläinen tuo Kira! <3
  Tuttava kertoi myös tästä glyserolista, mutta päädyin teippaamaan kun eräs ystäväni on siinä hommassa haka ja toi korva on ollut melko itsepintanen nousemaan :)

  VastaaPoista