keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Tammikuussa touhuttua

Heti ensiksi pyydän anteeksi, etten ole päivitellyt vähään aikaan. Turha kai tähän on mitään tekosyitä keksiä, kun en oo vaan saanut aikaiseksi, koska en ikinä onnistu päivittämään tätä nopeasti vaan aina siihen tuhrautuu monta tuntia, kun hienosäädän tekstiä ja kuvia ikuisuuden :p

Kirjoitin aikaisemmin, että Siirille ei annettu 4-rokotetta silmätulehduksen takia. No perjantaina 13. päivä (ei onneks sattunut mitään pahaa!) oli sit kontrollikäynti, ja silmät todettiin terveiksi ja tehosterokotus + rabies annettiin vihdoin :) Siitä mentiin Siirin parhaan kaverin Ciran luokse, ja lähdettiin metsälenkille koirien kaa. Koirat temmelsi lumessa innoissan ja menivät kirjaimellisesti kuperkeikkaa hangessa! Lenkin jälkeen olikin sitten hauskaa kuivata Siiri föönillä, koska se oli NIIN lumessa ja polosen jalat oli ihan jääpalleroita täynnä :(

Sit siitä seuraavana tiistaina mentiin Mian luokse, joka oli ystävällisesti luvannut teipata Siirin korvat. Se vierailu oli täysi katastrofi .. Ei ollu ehditty olla kauaa kun Siiri vetäs ripulit. No onneksi ne tuli pissa-alustalle. No ei siinä mitään. Kuluu vähän aikaa nii tämä hyppää sohvalle ja vääntää ripulit näiden VALKOISELLE KANGASSOHVALLE!!! Siinä vaiheessa mä en oikeesti tienny alanko itkee vai kuolenko samantien häpeään.. Mia alkaa hinkata sohvaa ja mä meen pesee neiti kakkapyllyä vessaan suihkun alle. Jätän Siirin vähän aikaa vessaan ja meen kattoo miten sen sohvan pyyhkimisen kanssa menee. Koitetaan ottaa päällinen pois, mikä osoittautuu luultua vaikeemmaks. Piti työkalupakki jo ottaa esille ja jotain osia irrotella että saa päällisen irrotettua. No sitten ku se on saatu irti nii Mia menee kattoo Siiriä vessaan nii eiköhän vessan lattia ja osa ite koirasta oo kakkelin peitossa .. Siinä sitten vessan lattian ja koiran pesuun. Piti olla Mian luona ehkä tunti, koska hänelläkin oli suunniteltuja juttuja ennen töitä, mutta meni vähä läskiks koko homma ja siinä sitten muutama tunti siivottiin vaa kakkoja, JEEEEE. No saatiin se korva sitten lopulta teipattua ja näinnikkäästi. Ja onneksi sohvakin on kuulemma saatu puhtaaksi..

Pestiin muuten sama iltana Jussin kanssa koko koira. Liekkö vainoharhainen mutta musta vaan tuntu, että koko koira haisee iha ripulilta nii halusin mielummin raikkaan tuoksuisen pennun, joten pestiinpä koko puudeli, ja tulipa raikas Siiri :)

Rotta!


Viime perjantaina meillä alkoi sitten pentukurssi :) Siiri osasi tosi hienosti kaiken! Testattiin eri tavoin miten hyvin koira seuraa omistajaa, mitenkä innokas koira on leikkimään ja luoksetuloa. Siiri oli niin huippu! <3 Kouluttajakin kehui, että onpa osaava koira ;) Pitää joku kerta laittaa kuvamateriaalia treeneistä, kunhan saan jonkun mukaan kuvaamaan :)

Siiri on muuten nyt jo jotain 35-36cm korkea .. ja ikäähän on reilu 4kk. Jos se samaa tahtia jatkaa kasvamista nii siitähän tulee jättiläinen. Jos siitä tuleekin collie ..?

Oltiin Siirin kanssa viime yö Jussin luona. Oli kyllä sellanen ilta taas, että huhhuh. Neitillä taas nii hirveesti virtaa, että meinas jo hermo mennä ku ei sekuntiakaan paikallaan pysynyt! Koko ajan piti juosta taloo ympäri riehumassa, kissan kakkoja syömässä ja paperia silppuamassa.
Kävin muutama päivä sitten ystäväni luona, jolla oli 10-viikkoinen kääpiöpinseri. Tytöt leikkivät innoissaan kokoerosta huolimatta. Kun oltiin lähössä nii se pikkunen väänti tortut sängylle ja mä olin ihan järkyttynyt, että miten koira voi tehdä tarpeet SÄNGYLLE ? Että eikö se oo ihan luonnotonta, että eihän ne nyt vaan voi tehdä sinne, eikö se oo sellanen pesä tai jotain?! No eiköhän eilen illalla Siiri-neiti vääntänyt kakat Jussin porukoiden sängylle!!!
Siiri ei ollu tehny muutamaan tuntiin pissejä ja mä olin niin satavarma että pakkohan sillä nyt on olla jo hätä ku iltaruoanki on jo syönyt. Käytin sitä vähän väliä pihalla ja ihan jäässä jo olin, mutten luovuttanut ku tiesin että pakkohan sillä nyt on se pissi tulla ennen nukkumaanmenoa! Mietin jo että, varmasti jostain sisältä löytyy joku pissa jossei se nyt tee mitää. No en jaksanu enää ties kuinka monen kymmenen minuutin jälkeen, ja tulin sisälle. Siinä sitten Jussi tuli ilmoittamaan että käyppä kurkkaamassa makuuhuoneen sänkyä. Neiti pissimaakari on käynyt sinne SÄNGYLLE liruttamassa jossain vaiheessa iltaa.. No eipä ihme kun ei pissattanut kun tarpeet on käyty jo tekemässä sängylle, nice nice. Voin kertoa, että siinä vaiheessa tuli mietittyä, että mihinkä sitä on oikein tullut ryhdyttyä, sen verran nimittäin otti kupoliin.

Aamulla jo helpotti ketutus ja koirakin oli taas suloinen. Ei tolle söpöläiselle nyt kukaan voi kauaa olla vihanen.. Siinä aamupäivällä kun löhösin vaan sohvalla viltin alla, kun oli niin älyttömän kylmä niin Siirulainen hyppäsi mun kainaloon <3 Ovi kun kävi niin piti tietysti käydä kattoo kuka sieltä tulee, mutta sitten se juoksi takaisin mun viekkuun. Silloin taas tuli niin sellanen fiilis et ei vitsi mulla on ihanin koira<3
Tässä muita sulosia kuvia

Ei se oo nii justiinsa missä nukkuu..Jussin vieressä on kiva köllötellä :)Neiti Lumiparta<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti