maanantai 5. joulukuuta 2011

Uusia kokemuksia

Tultiin just Siirin kanssa kotiin eläinlääkäristä, koska käytiin ottaa ekat rokotukset. Hyvin meni ja Siiri pysyi melko paikallaan pöydällä ;) Painoa tytöllä on jo 4,5kg !! Se ei kuitenkaan oo yhtää pullero eli taitaapi tulla iso tyttö.

Mentiin lauantaina Siirin kanssa Jussille yöksi, ja tämä olikin Sirpulalle eka yökyläily. Ollaan me toki monesti oltu jo siellä, mutten oo koskaan Siirin kanssa jäänyt vielä yöksi. Lyhyehkön huoneessa pyörimisen jälkeen neiti rauhoittui aloilleen ja nukkui tuttuun tapaansa klo 9 asti :)
Sunnuntaina lähdettiin Jussin porukoiden kanssa metsälenkille, ja Siiri sai kipittää vapaana. Tosi nätisti vipelti meidän lähellä, ja jäi aina välillä odottamaan jos jäätiin jälkeen. Myös paikka-käsky onnistui tosi hienosti. Lähdettiin vain kävelee Siirin luota pois ja neiti nakotti paikallaan niin kauan kunnes annoin luvan tulla meidän luokse. Muutenkin Siiri kulkee hienosti lähellä vapaana ollessaan. Ollaanki pidetty sitä mahdollisimman paljon vapaana, ettei siitä vapaaksi pääsystä tule jotain harvinaista herkkua, jolloin pitäisi lähtee karkuun juoksemaan, koska kerrankin pääsee. Kiinni hihnassa Siiri onkin vain kun lähdetään lenkille jonnekin missä kulkee autoja, ihmisiä yms.

Käytiin perjantaina taas kaverini luona, jossa Siiri pääsi leikkii Ciran kanssa. Siiri jäi myös sinne temmeltämään siksi aikaa kun olin illan töissä :) Illalla sain sitten hakea mukaani rättiväsyneen nassukan.
Myös eilen Siiri pääsi Ciran kanssa riehumaan kun käytiin kaverin luona muutama tunti kahvittelemassa. Taitaa pikkutytöistä tulla bestiksiä kun heillä on aina niin hauskaa ja nukkuvat ihan vieri vieressä <3

Nyt syömään ja illaksi töihin. Huomenna onkin sitten vapaapäivä, ihanaa :)
Tässä muutama kuva, jotka napsin Siiristä tällä viikolla.1 kommentti: