maanantai 28. marraskuuta 2011

Tähän mennessä tapahtunutta

Tosiaan silloin kun blogi oli vielä Vuodatuksessa, niin sen päivittely vähän jäi jälkeen kun ärsytti kun blogi oli niin kökön näköinen. Viimeksi siis varsinaisesti päivitin blogia sinä iltana, kun Siiri haettiin eli 5.11 ja siitähän on 3 viikkoa aikaa eli PALJON on ehtinyt tapahtua sen jälkeen. Tässä päivityksessä koitan kirjoitella, mitä kaikkea Siirin kanssa on touhuttu ja mitä neiti on jo oppinut. Asiat ei välttämättä tule ihan aikajärjestyksessä, mutta haittako tuo hirveästi. Tähän väliin on kyllä pakko kertoo miten höppänä tuo yksi oikein on. Aina kun olen koneella eli tälläkin hetkellä, Siiri tulee nukkumaan ihan jalkoihin, ja vielä niin, että aina joku kohta on ihan kiinni tuolin jaloissa. Eli ei hirveenä ole varaa tuolia liikutella. Jos se alkaa nukkumaan jossain muussa kohdin lattiaa, kun oon koneella, niin viimeistään muutaman minuutin päästä on kyllä pakko päästä mamin jalkoihin nukkumaan! eikö oo suloinen<3

Ensimmäiset viikot meni ihan vaan totutellessa uuteen elämään. Siiri kyllä kotiutui todella nopeasti, ihan muutamassa päivässä. Itsellä ehkä se vaikein osuus on se, että heti herättyä alkaa mahdoton kerrospukeutuminen, eikä saakkaan lorvia lämpimässä peiton alla ;D On niitä pitkiksiä, kollareita, paitoja, hupparia, takkia, hattua, hanskaa... Me no likie talvi :( Kesällä olisi vaan niiiin helppo yökkärit päällä kekkaloida pihalle aamupisulla käyttämään. Mutta tilanne on nyt tämä ja ei auta muu kuin elää sen mukaan.
Kynnetkin oon ite muutaman kerran leikannut ja hyvin on mennyt, mitä nyt itse oon hermoillut, mutta koira ei yhtään.

Viime sunnuntaina käytiin äitin kanssa kattomassa agilitykisoja Kuopiossa ja oli ihan HUIPPUA! Molemmat katottiin alussa vaan ihan tippalinssissä miten hienon näköistä oli. Jotenkin se oli vaan niin liikuttavan näköistä miten koirat nautti siitä niin paljon, ja ehkä sitä jotenkin tuli sellanen jännä olo et, hei mä niin tulen itsekkin joskus olemaan tuolla MINUN koiran kanssa! Pientä tuttavuuttakin tuli tehtyä erään shetti-kisaajan kanssa :)

Viime viikolla käytiin Siirin kanssa Mian luona, jolla on aivan ihanat sheltit Oodi ja Hippu<3 Siirin pienen ujostelun jälkeen Siiri ja Oodi leikki niin paljon, että illalla sain nauttia rättiväsyneestä pennusta. Käytiin myös Mian kanssa pienellä metsälenkillä koirien kanssa. Hänen koirat veti rallia edellä kahdestaan, mutta Siiri vähän vielä ujoili ja pysyi kiltisti mun lähellä. Mia oli myös niin ihana, että leikkasi Siirin kynnet ja trimmasi tassut priimakuntoon! :)

Keskiviikkona käytiin sit toisen kaverin luona, jolla on suunnilleen Siirin ikäinen hollanninpaimenkoira. Nyt ujostelua ei kestänyt kun ehkä minuutti ja pennut jo juoksi rallia ympäri kämppää ja telmivät.Sitten vielä Siirin koulutuksesta. Aloitettiin naksuttimen käyttö ehkä puolitoista viikkoo sitten. Sen avulla Siiri osaa jo istu- ja maahan-käskyt. Paikka-käsky on parhaillaan työn alla. Siiri osaa myös tulla luokse käskystä, istua nätisti ja katsoa silmiin ennen ruoan saamista. Myös pissit onnistuu hienosti ulos, kuten myös hihnassa kulkeminen suurimmaksi osaksi (mitä nyt välillä kulkeminen pientä siksakkia) :D Eiköhän tuosta vielä kunnon koirakansalainen tule!<3 Tammikuussa mennään vielä pentukurssillekin :)

Viime yönä satoi ihan älyttömästi lunta ja Siiri oli tänään ihan innoissaan pihalla. Juoksi ympäri pihaa ja kiehnäsi lumessa. Myös lumipallojen haku oli Siiristä huippukivaa :) Ei ollu kamera mukana, mutta pitää joku toinen päivä ottaa kuva kun neiti vipeltää pihalla kuononpää lumessa. Tässä tänään muutama sisällä otettu kuva.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti