lauantai 26. marraskuuta 2011

Blogi siirtyy tänne

Aloitin siis blogin kirjoittamisen Vuodatuksessa, mutta siirryin blogspotiin, koska täällä saa helpommin kivemman ulkoasun, ja musta muutenki tuntuu et tätä on helpompi käyttää :)

En jaksa nyt pitkästi kirjoitella, kun hirveä nälkä mahassa murisee ja pitäisi Siirulaisellekin ruoka antaa.
Olen ihan hirmu laiska lisäämään kuvia koneelle. Kamerassakin on Siiristä kuvia, mutta ei ne vaan koneelle asti pääse. Kännykällä onkin nopeampi ottaa kuvia ja siirtää bluetoothilla koneelle ja sieltä blogiin, mut kuvien laatu ei kyllä ole mitään huippuluokkaa.. Voisinkin liittää tähän mukaan kuvan
neitistä, joka vetelee nokosia tällä hetkellä :)


Siirillä on toinen korva ollut aika kevyen näkönen, ja tänä aamuna huomasinkin, että korva töröttää pystyssä melkein koko ajan. Pienikin pään liike tai kallistus taaksepäin saa oikean korvan ponnahtamaan pystyyn, arghh ! Siinä aamusella sitten äkkiä viestiä kasvattajalle ja koirakavereille, että apua mitä teen. Pitänee varmaan liimata korva, koska veikkaan vähän, ettei teippi tulisi pysymään, on nimittäin sen verran rajut leikit Siirillä varsinkin toisten koirien kanssa. Ei oo hirveenä kokemusta tällasista jutuista minulla, mutta onneks on ihmisiä, jotka neuvovat :)

Kynsien leikkaaminen on aina ollut mulle melkoinen mörkö. Silloinkin kun koiraa ei vielä ollut niin mietin aina, että en varmaan ikinä uskaltaisi leikata koiran kynsiä, mutta nyt se mörkö on vähän pakko kohdata. No siinä vaiheessa kun Siiriä menin hakemaan sen ollessa 7 viikon ikäinen, huokasin helpotuksesta kun näin, että Siirillä on valkoiset kynnet. Jes pääsen helpommalla! Iloa kesti muutama viikko ja muutamat kynnenleikkuut, kunnes huomasin, että jaahas neitillä alkaakin kynnet tummua.. kivakiva. Ja ei lohduttanut yhtään kun kaveri, jolla on myös shelttejä totesi, että kyllä sille mustat kynnet näyttää tulevan. Sanonpahan vaa, että voe %"€#"%€&#" ! No toivossa on hyvä elää :)

Nyt Sirpulaa pissillä käyttämään ja syömään :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti