lauantai 9. helmikuuta 2013

Mätsärit

Käytiin tänään Musti ja Mirri-areenalla mätsäreissä. Siiri oli PUN3 !! Oon niin ylpeä mun huipputytöstä <3 Ehkä se näyttelykurssi on tuottanut tulosta ;) Oli muuten taas vaihteeksi ihan törkeen paljon porukkaa mätsäreissä. Voipahan olla entistä tyytyväisempi, että kaikkien niiden punaisten saaneiden pikkuaikuisten joukosta mun Sirpukkani oli 3. paras <3  Maaliskuussa sitten ihka ensimmäisiin virallisiin näyttelyihin Rautalammille! Pitäs vaa muistaa ilmoittautuakin.. :D 


<3


Eilen meille tuli viikonlopuksi hoitoon Sani sheltti :) Käytiin myös illalla herkuttelemassa Jussin vanhempien luona blinejä. Tytsyt leikkivät keskenään ja juoksivat ympäri taloa kissan huomattuaan. Sani sen ekana bongasi, jonka jälkeen se juoksi ympäri kämppää rinta pöyheenä puhisten ja öristen, että mikä hitto toi musta olento oikein oli, joka vilahti mun ohitse !? Siiri liittyi puhisten mustan olennon etsintäpartioon, vaikka tiesi kyllä, että Mimmi maumauhan se vain oli (jolta on myös saanut turpaansa kun tunki nokkansa liian lähelle). Mutta maumau oli kadonnut jo takan päälle ja pian tytöt luovuttivat etsimisen. (ehkä Siiri kertoi Sanille totuuden mustasta olennosta)

Nyt noi tylleröt röhnöttävät lattialla vierekkäin. Sirpula on ainakin ihan rättiväsynyt. Katsotaan lähdetäänkö koirien kaa huomenna päivällä shelttilenkille järven jäälle :)

mielenkiintoinen nukkumisasento..
 Sirpukkaa väsyttää..

1 kommentti: