maanantai 4. helmikuuta 2013

2013

Siiri oli uudenvuodenaaton mun vanhempieni luona. Kaikki oli mennyt todella hyvin! Siiri ei ollut pelännyt ollenkaan raketteja(kuten ei viime vuonnakaan). Lenkilläkään ei ollut reagoinut niihin mitenkään. Välillä se oli kuitenkin sisällä vähän puhissut (BUH BUH BUH) ihan niinkuin mä arvelinkin. Jotenki tiesin että tuskin raketit sitä pelottaa, vaan että se vaa uhisee niille äänille, ihan niinku kerrostalossakin kun joku kävelee rappukäytävässä nii pitää vähä puhista niille :D

Käytiin viime viikonloppuna mätsäreissä Siirin kaa. Heidi tosin meni kehään sen kanssa. Siiri meni tosi hyvin vaikkei sijoituttukaan. Pöydälläkin torotti niin tomerana, vaikka viime kerralla se oli vielä ihan jalat vetelänä, eikä ollu edes harjoiteltu sen kummemmin!
Toivottavasti sitten jossain vaiheessa kun näyttelyihin mennään, niin ei satu kohdalle sellainen tuomari, joka ei pidä isoista shelteistä. Ei Siiri nyt mikään jättiläinen ole, säkä n.40cm mutta onhan se tietysti kaikinpuolin muutenkin vähän isompi esim. naamasta. 


Tänään on näyttelykurssin vika kerta, ja tunnilla pidetään siis leikkinäyttely. Katsotaan miten Siiri pärjää Heidin kanssa ;)

ps. pitäsköhä toi olkkarissa edelleen torottava joulukuusi jo purkaa ja viedä varastoon.. 


Siiriä kiinnosti..

kaveri on vähä vinksinvonksin

 turha odottaa sheltiltä vessarauhaa jos ovi jää raolleen..

tää on vaa nii mahtava otos, etten voi olla nauramatta joka kerta kun nään tän :D

 kukkuu!

 urpo :Dastetta pelottavamman näkönen tyyppi oottelee peiton alla..

lumiturpa osa 1234567890

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti