keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Täällä taas vol. 2


Edellinenkin postaus näyttää olevan samalla otsikolla eli on tainnut vähän kulua taas aikaa näide välillä, heheh. On kyllä tainnut tapahtua niin paljon tässä välillä, että ei voi edes muistaa kaikkea. Sivujakin voisi ehkä vähän päivittää, on nimittäin aika pentumaisia kuvia Siiristä tossa ylhäällä :) Se taitaa olla sitten toisen päivän projekti. Tähänkin kirjotukseen löyty aikaa kun kouluista alkoi joululoma ja työt alkaa vasta klo 17. Ihan outo tunne kun kerrankin on vaan aikaa istua ja röhnöttää ja ihan miettiä, että mitäköhän sitä oikein tekisi. Koko joulukuu on ollut vaan tukka putkella juoksemista yliopiston, aikuislukion ja töiden välillä. 

Kesällä käytiin Siirin ja Ciran kanssa temppukurssilla, jossa oikeastaan käytiin vaan agilityjuttuja, koska me kaksi osallistujaa niin haluttiin ;) Silloin mulle selvisi, että Siiri on 110% agilityhullu ja potentiaalia tytöstä löytyy niin hurjasti!


Käytiin myös äidin kanssa katsomassa Siirin kasvattajan agikisoja Mikkelissä. Eihän siitä meinannut tulla mitään, kun Siiri kävi niin kuumana kentän laidalla, ja olisi näköjään halunnut itsekin päästä aksaamaan eikä vain katsoa nököttää. Myöskin agilityvideoiden katsominen tietokoneelta aiheuttaa lievää innostumista koirassa. Alkaa hirveä haukkuminen, uliseminen ja öriseminen jalkojen juuressa :D

Käytiin kesän-alkusyksyn aikana myös kaksissa mätsäreissä. Tuloksina PUN4 ja SIN2 :) Todella tyytyväinen oon ollu mätsärituloksiin, ottaen huomioon ettei olla harjoteltu seisomista tai kehäkäyttäytymistä ollenkaan! Heidi (Ciran omistaja) oli käyttänyt Siiriä Karttulassa mätsärissä, kun Siiri oli hoidossa. Tuloksena oli PUN2 !! 


Lokakuun lopussa aloitettiin agilityn alkeiskurssi Lila's Dogcarella. Linta oli erittäin mukava ja asiantunteva opettaja :) Suosittelen hänen kurssejaan! Kunhan enemmän aksataan niin täytyy kokeilla myös hänen koirahierontaa. Kurssilla ei Siirille varsinaisesti tullut mitään uusia esteitä paitsi kepit ja kontaktit. Ostin itse kesällä esteitä, joita oltiin jo harjoteltu (paitsi keppejä). Tilasin estesetin zooplus.fi stä ja siihen kuului kepit, hypyt, rengas ja pussi. Ostin Ikeasta lasten ryömintätunneleita (vain 15e!!), jotka menee ihan täysin putkista :D Mutta Siirille tuli kyllä hyvin kokemusta oman vuoron odottamisesta rauhassa, mikä onkin ollut aikasemmin vähän ongelma. Hyvää harjoitusta oli myös se, että Siirin piti keskittyä muhun ja omaan suoritukseensa, vaikka ympärillä olikin muita koiria. Eli että muut koirat ympärillä ei aina tarkota leikkimistä. 

Vuokrasin kerran Musti ja Mirri-areenan tunniksi ja ystäväni, joka on pidemmällä jo aksassa ku me, rakensi meille 1 luokan hyppyradan. Treenattiin rataa alussa kolmessa pätkässä ja sitten ajateltiin vaan ihan kokeilumielessä testata, että menisikö Siiri koko radan.. No menihän se, ja vieläpä ihan virheettömästi!! ;) Ainut nyt oli että vauhtia oli niin paljon, että Siiri liukui pöydältä alas kun ei jarrut oikein pelittäny :D Kokeilin vähän ajan päästä vielä uudestaan, kun en millään uskonut että Siiri meni koko radan. Ja taas uudestaan täydellisesti (pöytää lukuunottamatta) koko rata! Mikä mimmi! <3Marraskuun lopussa käytin Siirin terveystarkastuksessa ja rokotuksessa. Silmät terveet, kyynärnivel 0/0, polvet 0/0 ja lonkat A/A !!!!!!!!! :) MAHTAVAAA! Eli täysillä siis aksaamaan huipputytön kanssa!


Siiri joutui lokakuussa suuren muutoksen eteen, sillä muutettiin Jussin kanssa kotoa kerrostaloon, mikä tiesi Siirille paljon uusia ääniä (ei hirveenä naapurin kolina omakotitalossa oo kuulunu) ja opettelemista yksinoloon (kotona sitä kun ei hirveänä tullut kun joku oli aina kotona). Alkuun Siiri uikutti ja ulvoi todella kovaa yksinollessaan. Pisimmillään taisi vajaan tunnin huutaa (äänitettiin yksinoloa nauhurilla ja Audacityllä). Mitkään herkkuluut ei kiinnostanu yksin, mutta heti kun tultiin kotiin niin sitten pystyi alkaa herkkuja syömään. Sitten kokeilin jättää kongiin raakaa jauhelihaa ja piilottelin nameja ympäri makuuhuonetta. Eli Siirillä oli aina jotain herkkua kun lähdettiin. Jotenkin se vaan oppi olemaan hiljaa, ja vieläpä todella nopeasti. Ei mennyt ehkä kun viikko tai kaksi niin eipä kuulunut äänityksistä muuta kuin lelun viskomista. Muuten äänikäyrä näytti suoraa viivaa kun neiti veteli kauneusuniaan :) Nykyään Siiri vain innostuu kun ollaan tekemässä lähtöä jonnekin, koska meidän lähtö tietää aina sitä, että saa jotain herkkua! :D Se alkaa ravata keittiön ja makuuhuoneen väliä ja tuijottaa innoissaan että "lähe nyt jo pois, että saan sitä namia"! Mielummin näin ;)

Ilmoittauduin tammikuussa alkavalle agilityn peruskurssille (edelleen Lilalle) ja Ponderan näyttelykurssille. Koska Heidin sisko käy Ciran kanssa näyttelyissä, niin ajateltii että Heidi voisi handlata Siiriä, koska Siiri menee aina paremmin jonkun muun kuin mun kanssa. Eli Heidi menee näyttelykurssille Siirin kaa ja ravataan nyt talvi/keväällä kaikki mahdolliset mätsärit läpi ja kevät huipentuu sit Kuopion kansainväliseen koiranäyttelyyn 25.-26.5.2013 jonne mennessä Siiri olisi toivottavasti kasvattanut turkkinsa takaisin. Se kun tiputti lähes koko turkin tässä syksyn aikana ja kaljuna nyt vetelee sitten talven. Eilen ostettiinkin lämmin Pomppa ja fleecetossut ettei tassuja palele niin pahasti :) 

Tässä nyt jotain muistelua kesästä ja syksystä. Kyllähän tästä paljon jäi asioita kertomatta, mutta ehkä ne jää toiselle kertaa ettei tule superpitkä romaani näin alkuun :) Ikää Siirillä on muuten nyt reilut 1v3kk! Facebookkiin oon tietty lisäilly aina kuvia Siiristä pitkin matkaa ja enemmän niitä varmaan sinne tulee laitettua kuin tänne. Eli saapi pyytää kaveriksi jos kiinnostaa sitä kautta seurata elämäämme :)

En tajua että miksi miksi miksi ihmeessä ei kuvattu sitä 1 luokan hyppyrataa minkä Siiri meni niiiiiiin hienosti.. Ähh ärsyttäää. No tässä nyt vaa jotain putkia pikkujouluista. Ohjaaja lyllertää perässäSiiri kattelee isukki Lexan menoa aika innoissaan :)

 Ja sitten kuvia sirpulasta :)
Siirin seurana ihanaiset Sani ja Remu <3PUN4

Sawo Showta katsomassa Siirin kanssa :)

SIN2

Tästä se kaikki alkoi..

Pauliinalle todistusaineistoa, että Dehli ja Siiri nukkuivat näinkin tiiviisti ;)

<3 

Ota koppi!!KUKKUUU

Pientä kontaktikävelyn harjoittelua =)

AINA niin iloinen Siiri <3

Siiri ja 10-viikkoinen Abundantia`s Bi My Blue Princess "Minni"


PS. Jouluviikosta on tulossa aika ihana, sillä menen Heidin ja muutaman muun kanssa maastoilee heppojen kaa aattona (IHANAA päästä taas ihan liian pitkän ajan päästä hevosen selkään<3<3<3) ja sit tiistaina, keskiviikkona ja torstaina mennään aksaileen Heidin kaa koska hallivuokra on halvemmalla jouluviikolla :)

Ja jos jotakuta kiinnostaa myös Ciran touhut, niitä löytyypi  Heidin blogista :)

1 kommentti:

  1. Hahaa, neidit on kavereita kun silmä välttää, mutta muuten nahistellaan ja vältellään.. :D Noh, tärkeintähän yökylässä on, että uni(kaveri) on turvallinen ja siltähän toi vähän näyttää. :)

    VastaaPoista