lauantai 22. joulukuuta 2012

pikkuväsy ♥


Eipä ole neiti tehnyt tänään kakkaa vaikka mahdollisuuksia on tarjottu..
Aamulla Siirin maha murisi ja päästeli ihan ihmeellisiä ääniä. Heräsin siihe että kuulu maukasu ja olin iha sekasin että mistä tänne on kissa tullu mut se oliki Siirin maha. Käytiin pihalla heti ku ajattelin et poloisella maha sekasin mut ei tullu mitään muuta ku pissi. Annoin sit varmuuden varalta yhden Canikurin. Ehkä sillä oli niin nälkä että maha kurisi? Ku se ei eilen suostunut syömään melkein mitään. Taasko tää juoksujen aiheuttama syömättömyys alkaa :( Turvotin aamunappulat ja se ne innolla söikin ja sitten kurina ja lorina mahasta loppu. Vähän apaattinen Siiri on ollut tänään, liekkö juoksut syynä? 
Ja justkun ehdin kirjoittaa että Siiri osaa olla hiljaa yksin mutta että toissapäivänä oli vähän vinkunut, niin nyt se on ulvonu koko ajan sen jälkeen. Siis mitä ihmettä???? Pliis sanokaa joku että juoksut on kaiken syynä? :D Miten se se nyt yhtä äkkiä yli kuukauden hiljaa olon jälkeen alkaa yhtä äkkiä taas ulvoo yksinään :( ihan max muutamista minuuteista kyse mut silti. 

Ostettiin tänään Jussin kaa uusi sänky, koska toi 120cm alko käydä vähän ahtaaksi ja varsinkin kun tuo toinen puolisko korisee ja puhisee ja päästelee mitä ihmeellisempiä (ja ärsyttäviä!) ääniä heti nukahdettuaan (eli muutaman minuutin päästä..) niin lisäsentit meidän väliin ääniä vaimentamaan oli erittäin toivottuja, ainakin mun osalta :D 

Siirikin testasi uuden sängyn ja näyttää siltä että hyvä tässä on nukkua ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti