perjantai 6. tammikuuta 2012

Shelttejä liikkeellä

Eilen kirjoitin, että tänään lähdetään shelttiporukalla lenkille, ja niinhän me tehtiin. Kokoonnuttiin yhden meistä talon eteen siinä 12 aikaan. Meillä oli Siirin kaa matkaa sinne n. 300-400m niin eipä mennyt kauaa tepsutellessa paikalle :) Aika nopeeta saatiin porukka kasaan. Ihmisiä meitä oli 7 (jos oikein laskin..) ja koiria 8. Jolkoteltiin lähimetsään pururadalle, jossa itse olen kyntänyt hiihtää koko ylä- ja ala-asteajat.. Sinne ei siis vielä oltu tehty latuja. Mutta tulipahan nyt parempia muistoja sillekin pururadalle kuin veren maku suussa hiihtäminen edestakaisin tylsää ladunpätkää liikunnanopettajan hönkiessä niskaan :D

Koirat juoksi innoissaan ja telmivät niin hurjasti. Siiri ei todellakaan jäänyt mun jalkoihin kyhnöttää vaan lähti samantien vetämään rallia muiden kanssa. Kakkelitkin väänsi nätisti tien sivuun. Jes alkaa tää sisäsiisteys jo luonnistua! :)

En ite hirveenä ottanut kuvia ku muilla oli järkkäreitä nii tuli vähän parempia kuvia ku mun kameralla. Eli kiitokset kuvista kuuluu heille :) Laittelen lisää kuvia lenkistä, kunhan muut niitä lähettävät. Siiri näyttää ihan älyttömän tummalle näissä kuvissa, ei se oikeesti noin tumma oo. Muutenkin kuvista tuli ihmeellisen tummia, vaikka oli ihan valoisaa kun kello oli kuitenkin vasta 12-13, joten muokkasin näitä pikkuisen valoisammiksi.



Isonaama-Siiri



Siiri ja Viima



Siiri ja Unski


Siiri vasemmalla



Viima ja Siiri leikkii taas



Possu :)



Tomerana



Siiri alakynnessä



Aina niin valppaana



Siirin pää kurkistaa takaa (herkkujen jako menossa)



Siiri ja Unski juoksee kilpaa



Siiri takana oikeella






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti