tiistai 21. helmikuuta 2012

Match Show

Oltiin siis toissa viikonloppuna Tahkolla isolla perheporukalla. Myös koirat Siirinen ja Amadeus oli tietty mukana :) Siiri oli koko viikonlopun TÄYSIN sisäsiisti! Kaikki tuli ulos! Ja sen jälkeen lähes sama linja on jatkunut myös kotona. Ehkä se ois nyt hokassut, että tarpeet tehdään ulos..

Oon aina naureskellut, että Siiri on oikea Houdini ja löytää keinot karata mikäli laitettu jonnekin. Kun lähdettiin keilaamaan, nii laitettiin Siiri kodinhoitohuoneeseen, jossa oli liukuovi. Laitettiin vielä häkki siihe oven eteen (huoneeseen sisälle siis) ettei se pääsis avamaan jollain ihmeen konstilla sitä ovea. Noh kun sitä takaisin tultiin niin neiti töpsyttää olohuoneessa vastaan unisen näköisenä ja kodinhoitohuoneen ovi on kiinni ? Vähän aikaa piti ihan miettiä, että laittoiko kukaan Siiriä edes koko huoneeseen.. Huoneessa ollut pissa-alusta oli kuitenkin tuttuun tapaan revitty palasiks ja häkki oli siirtynyt hieman ovesta kauemmas. Se liukuovi heijas silleen ihmeellisesti etu-takasuunnassa, että Siiri on onnistunut liikuttaa sitä, ja pujahtanut sitten välistä :D Ihme koira.

Automatkatkin meni superhienosti! Siiri vain nukkua röhnötti takapenkillä Jussin ja mun välissä :) Kotimatkalle lähdettäessä Siiri hyppäsi autoon ite ensimmäistä kertaa ikinä!!

Tässä muutama kuva TahkoltaNyt viime lauantaina oli sitten pentumätsäri. Voisi sanoa, että olin melko paineessa kehään menosta, koska en oo IKINÄ edes käyny näyttelyjä katsomassa, saati ollut kehässä. Hirvee paniikki oli, että mitä siellä pitää osata. Ei me oltu seisomista opeteltu ollenkaan ennen sinne menoo mut ihan ok se silti meni namien voimalla. Ja melko nätisti Siiri ravasi, vaikka sitäkin oli harjoiteltu ehkä puoli tuntia ennen mätsärin alkua :D Eihän me tietenkään sijoituttu, mutta totean saman minkä facebookissakin, että oon niin ylpeä itsestäni, että voitin pelkoni ja menin kehään, ja ylpeä Siiristä <3


Siirin bestis Cirakin oli siellä. Olisivat halunneet koko ajan leikkiä, mutta oli pakko pitää niitä erossa, etteivät näytä ihan räjähtäneiltä kehässä ku riehuvat niin kovasti aina. Sitten ku molemmat oltiin tiputtu ryhmäkisasta niin pääsivät neidit revittelemään oikein kunnolla :)

Todella nättejä naamoja olivatkin..
Lisää kuvia :)Viime hetken puunausta eli Ciran kuolan harjaamista pois :D
2 kommenttia:

 1. Kauheesti on tyttö kasvanu!!
  Saitteko te siis punasen vai sinisen? (:
  Jaja toi banneri on aivan IHANA!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vois lopettaa sen kasvamisen jo.. :D sininen nauha taitaa vilahtaa kuvissa ;)

   Poista